TV Berguedà

Avís Legal

En compliment de la Llei 34/2002, d’11 de juliol, de Serveis de la Societat de la Informació i Comerç Electrònic (LSSI-CE), informem els usuaris de les dades de l’entitat o persona propietària d’aquesta pàgina web:

Responsable

Denominació Social: Televisio Del Bergueda SL.
CIF/NIF/NIE: B66319757
Nom Comercial: Televisio del Berguedà
Domicili Social: Carretera vic, 169 – BJ, Manresa, 08243 , Barcelona

Contacte

Telèfon: 938 221 605
Correu electrònic: @tvbergueda.cat
Formulari de contacte en línia: Es troba en el footer de totes les pàgines,

Registre

Registre de Tractaments conforme al RGPD: Clients/Proveïdors, Llistes de Correu, Empleats i Usuaris Web.
Nom de domini (lloc web): https://tvbergueda.cat

Responsabilitat de l'usuari

tvbergueda.cat (d’ara endavant, “TV Berguedà”), Responsable del lloc web, posa a la disposició dels usuaris la present informació a fi de regular l’ús de la pàgina que ell mateix posa a la disposició del públic. Tota persona que accedeixi a aquest lloc web assumeix el paper d’usuari, comprometent-se a l’observança i compliment rigorós de les condicions aquí disposades, així com a qualssevol una altra disposició legal que fos aplicable.

“TV Berguedà” es reserva el dret a modificar qualsevol tipus d’informació que pogués aparèixer en el lloc web, sense que existeixi obligació de preavisar o posar en coneixement dels usuaris aquestes obligacions, entenent-se com a suficient la publicació en el lloc web.

Protecció de dades

Toda la información relativa a la política de protección de datos de “TV Berguedà” se encuentra en nuestra Política de Privacidad.

Scroll al inicio